Zwangerschapsfitness


Paul Klaver Groepspraktijk voor fysiotherapie
Burgemeester Hasseltlaan 2, Naarden
035- 695 04 22
www.paulklaver.nl
Deze cursus FysioZ bestaat uit het doen van oefeningen die gericht zijn op een actieve begeleiding van de zwangerschap en het krijgen van informatie ter voorbereiding op de bevalling. Er wordt getraind in een fitnessruimte, onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeute cq. zwangerschapstherapeute. Je kan beginnen vanaf ongeveer 3 maanden zwangerschap, de cursus is op woensdag van 11:00-12:00 uur.

Mom in Balance
Het sportprogramma is voor ieder sportniveau geschikt en wordt onder professionele begeleiding in de buitenlucht gegeven, het hele jaar door. Gedurende de gehele zwangerschap kan er gesport worden, vanaf het begin van de zwangerschap tot de uitgerekende datum.
In de eerste jaren met kleine kinderen leveren vrouwen een topprestatie. Zoekende naar de balans tussen gezin, werk en tijd voor zichzelf. Om dit alles op een energieke wijze te combineren is het van groot belang om lekker in je vel te zitten. Het Mom in Balance sportprogramma houdt (aanstaande) moeders met plezier fit, sterk en gezond!
www.mominbalance.nl
cornelie@mominbalance.nl

 

Contact

Spoedgevallen en bevallingen
06- 55 700 750
(b.g.g 0900-1515)

Voor afspraken/ echo
035 – 691 54 58

maandag t/m vrijdag
9.00-16.00 uur

Spreekuurlocatie:
Poststraat 11,

1401 EX  Bussum
(ook avondspreekuur woensdag)

Email:
info@geboortehuis.nl
(NIET gebruiken voor spoedvragen!) 

Zoeken

Week-tot-Week


Uitgerekende datum

Eerste dag van de laatste menstruatie